Camping ‘De Val’

Maar eerst even iets over ons…

Camping ‘De Val’ is al vele decennia een begrip onder vakantiegangers en vele duikers in Zeeland. De camping werd in 1986 opgericht door Rinus van der Wekken en biedt plaats aan 25 ruime kampeerplaatsen met stroom- en wateraansluiting voor caravans, campers en tenten. Er zijn 2 sanitaire ruimtes aanwezig en daarnaast ook een speeltuin voor de kinderen. ‘Ome Rinus’ geniet inmiddels van zijn pensioen en vanaf 1 april 2019 zal ik de camping in de geest van de oprichter voortzetten.

Zelf heb ik altijd een garagebedrijf in Haarlem gehad, maar ik ben al zo’n 10 jaar woonachtig in de buurt van Zierikzee. Inmiddels geniet ik iedere dag van de rust en omgeving hier aan de Straalweg in Zierikzee, de fijne kneepjes van het voortzetten van de camping zal ik nog wel even onder de knie moeten krijgen. Uiteraard zal de camping vanaf 1 april weer helemaal aan kant zijn en bent u van harte welkom om van de rust en omgeving te genieten. Rinus zal hier nog met regelmaat aanwezig zijn voor een gezellig praatje of u treft hem op de grasmaaier om zijn beroemde ‘groene’ gras te maaien.

We nodigen u van harte uit om meer informatie over onze camping en de omgeving terug te lezen op onze nieuwe website, waar direct online reserveren ook tot de mogelijkheden behoort!

Hopelijk u binnenkort te verwelkomen,

Met Zeeuwse groet,

Jeroen Busscher