Camping ‘De Val’

 

Coronavirus

In verband met de ontwikkelingen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan blijft onze camping tot nader orde nog tot 1 juli gesloten ! Een reservering maken vanaf 1 juli is mogelijk, uw ontvangt een reserveringsbevestiging zodra we van de Veiligheidsregio Zeeland duidelijkheid hebben gekregen dat onze camping en openbare sanitaire voorzieningen weer geopend kunnen worden in de geboekte periode.

(Aanbetalingen voor deze reserveringen behoeven pas na ontvangst van de reserveringsbevestiging te worden voldaan.)

Genieten in Zierikzee

Aan de rand van Zierikzee vindt u Camping ‘De Val’.

Een gezellige kleine boerencamping welke al vele jaren een begrip is voor een rustige vakantie in Zeeland. Gelegen op een steenworp afstand van duikspot ‘De Val’ aan de voet van de Zeelandbrug, een bedevaartsoord voor duikers uit heel Europa. Voor campers een prima plek voor een onvergetelijk bezoek aan de pittoreske oude binnenstad van Zierikzee!

Zeer ruime plaatsen met veel privacy en eigen stroomaansluiting (10A)

Op een veld naast de camping hebben we een vijftal camperplaatsen, deze camperplaats heeft een eigen ingang en iedere plaats een stroomaansluiting (4A)

Voor groepen is het veld ook te reserveren als 'goepsveld' met overdekte plaats voor spoelbak en droogrekken voor duikuitrusting.