Camping ‘De Val’

Onze Camping is op dit moment gesloten !!

Graag verwelkomen we u weer vanaf 1 april 2023...

Online reserveren voor seizoen 2023 is vanaf 2 januari 2023 weer mogelijk, voor groepen kunt u ons bereiken via het contactformulier..

 

Genieten in Zierikzee

Aan de rand van Zierikzee vindt u Camping ‘De Val’.

Een gezellige kleine boerencamping welke al vele jaren een begrip is voor een rustige vakantie in Zeeland. Gelegen op een steenworp afstand van duikspot ‘De Val’ aan de voet van de Zeelandbrug, een bedevaartsoord voor duikers uit heel Europa. Voor campers een prima plek voor een onvergetelijk bezoek aan de pittoreske oude binnenstad van Zierikzee!

Zeer ruime en afgescheiden plaatsen met veel privacy en eigen stroomaansluiting. Onze sanitaire ruimtes zijn volledig vernieuwd, geen gezeur met muntjes in de douche.

Op een veld naast de camping hebben we een vijftal camperplaatsen, deze camperplaats heeft een eigen ingang en iedere plaats een stroomaansluiting.

Voor groepen is het veld ook te reserveren als 'goepsveld' met overdekte plaats voor spoelbak en droogrekken voor duikuitrusting.

Camping App

Alle info over onze camping, verse broodjes bestellen, uitgebreide informatie over eten en winkelen in monumentenstad Zierikzee.

We hebben ook al enkele leuke fietsroutes voor u uitgezocht.

Download al voor uw verblijf onze nieuwe CampingApp !!

Banner.png