Camping ‘De Val’

*** Nieuw ***    Luxe Safaritenten   *** Nieuw ***

Dit seizoen nieuw op onze camping, unieke safaritent welke van veel gemakken zijn voorzien voor de perfecte glampingvakantie! Door de houten details en de oprolbare voorkant, krijg je het échte buitengevoel van het kamperen. De tent is voorzien van een gezellige veranda met luifel en loungebank, om heerlijk buiten te kunnen vertoeven. De safaritent heeft een ingerichte keuken met inventaris en bevat een tweepits beveiligd gastoestel. Ook is er een koelkast en een fluitketel aanwezig. Er is een tweepersoonsbed aanwezig en een ander uitklapbaar eenpersoonsbed dat omgezet kan worden naar een tweepersoonsbed. Alle bedden zijn inclusief dekens en kussens.

Voor meer info klik op blok aan onderzijde pagina !!!

 

Genieten in Zierikzee

Aan de rand van Zierikzee vindt u Camping ‘De Val’.

Een gezellige, kleine boerencamping welke al vele jaren een begrip is voor een rustige vakantie in Zeeland. Gelegen op een steenworp afstand van duikspot ‘De Val’ aan de voet van de Zeelandbrug, een bedevaartsoord voor duikers uit heel Europa. Voor campers een prima plek voor een onvergetelijk bezoek aan de pittoreske oude binnenstad van Zierikzee!

Zeer ruime en afgescheiden plaatsen met veel privacy en eigen stroomaansluiting. Onze sanitaire ruimtes zijn volledig vernieuwd, geen gezeur met muntjes in de douche.

Op een veld naast de camping hebben we een vijftal camperplaatsen, deze camperplaats heeft een eigen ingang en iedere plaats een stroomaansluiting.

Voor groepen is het veld ook te reserveren als 'goepsveld' met overdekte plaats voor spoelbak en droogrekken voor duikuitrusting.